Activiteit

Congres Huiselijk Geweld en Maatschappelijke Dienstverlening op 29 oktober 2014

29 okt
Cursus en vergadercentrum Domstad te Utrecht
29 oktober 2014
Congres
Saskia Mulder
17 juni 2014 | 1 minuut lezen

De dynamische  ontwikkelingen rondom Huiselijk Geweld en Kindermishandeling zijn voor de leden van  het pluspakket AMW en de MOgroep een reden om stil te staan bij deze problematiek en ook om met leden van Maatschappelijke Dienstverlening hierover in gesprek te gaan. 

Huiselijk Geweld en Kindermishandeling kent vele varianten van geweld in relationele sfeer: vechtscheidingen, vrouwelijke genitale verminking en ouder(en)mishandeling zijn daar voorbeelden van. 

Met o.a. Dominique Rotte over meisjesbesnijdenis, Rachelle Verhage over partnergeweld aan de hand van haar boek 'Feniksvrouw' en Yvonne Velthuizen over ouder(en)mishandeling.

De aanpak van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling vraagt om een integrale en vroegtijdige aanpak van de problemen. Steeds meer hulpverleners, ook in sociale wijkteams, lopen tegen de grenzen van privacy aan. De MOgroep nodigt leden uit voor dit Congres op 29 oktober 2014.

Verschillende specialisten zullen hun licht schijnen op deze onderwerpen en met deelnemers hierover  in gesprek gaan.

Het Congres is vooral bedoeld voor uitvoerende hulpverleners, werkzaam in de sector Maatschappelijke Dienstverlening en het middenmanagement. Accreditatiepunten voor Congres voor beroepsregsiter Bamw zijn aangevraagd door de MOgroep

Voor praktische informatie  kunt u contact opnemen met: Saskia Mulder  mulder@mogroep.nl
Voor
inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met: Ernst Radius radius@mogroep.nl
Voor
leden van het Pluspakket AMW zijn hier geen kosten aan verbonden.
Voor niet-leden, vragen wij een bijdrage van 50 euro p.p.

Lid wordenContact