Activiteit

Regiobijeenkomsten VVE G86 Gemeenten

14 mei
Bilderberg, Golden Tulip
14 mei 2014
09:30 tot 12:00
Bijeenkomst
Sandra Wolfsen
29 april 2014 | 1 minuut lezen

Op 16 april jl. hebben wij u geïnformeerd over de drie regiobijeenkomsten die Brancheorganisatie Kinderopvang samen met de MOgroep organiseert voor kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen die VVE aanbieden binnen G86 gemeenten.

De bijeenkomsten in Den Bosch (16 mei) en Leiden (2 juni) zitten (bijna) vol. Voor de bijeenkomst is Zwolle op 14 mei zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.Tijdens de bijeenkomsten staat de opstartfase centraal voor het verhogen van het taalniveau van pedagogisch medewerkers werkzaam binnen VVE. Naast diverse presentaties is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Indien u zich nog niet heeft aangemeld, kunt u zich nog t/m 6 mei a.s. aanmelden voor de bijeenkomst in Zwolle. Voor de overige bijeenkomsten kunt u zich tot 9 respectievelijk 26 mei aanmelden. Uw aanmelding kunt u doen via de Agenda op onze website.

De volledige uitnodiging, inclusief programma en de aanmeldprocedure voor de bijeenkomst vindt u in het dossier Voor- en Vroegschoolse Educatie.

In dit dossier vindt u tevens nuttige documenten zoals de digitale brochure ‘Samen aan de slag in VVE’, de kieswijzers taaltoetsen en een overzicht van de betrokken gemeenten.

 

Data en locaties regiobijeenkomsten

Woensdag 14 mei van 09:30 uur tot 12:00 uur in Bilderberg Hotel Wientjes Zwolle

Vrijdag 16 mei van 09:30 uur tot 12:00 uur in Golden Tulip Den Bosch

Maandag 2 juni van 09:30 uur tot 12:00 uur in Golden Tulip Leiden

Aanmeldprocedure

U kunt zich aanmelden via www.kinderopvang.nl. Klik op de homepagina bij agenda op de datum van de betreffende regiobijeenkomst die u wilt bijwonen en volg de instructies.

Lid wordenContact