Activiteit

Werkbezoek: jongerenwerk in een transformerend stelsel

28 apr
Jongerencentrum Level Z, te Zwolle
28 april 2014
10:00 tot 12:00
Bijeenkomst
Sandra Wolfsen
28 april 2014 | 1 minuut lezen

 

Voor bestuurders, managers, coördinatoren en beleidsmakers, die betrokken zijn bij de transformatie in het jeugd- en sociale domein. Het Nederlands Jeugdinstituut en de MOgroep nodigen u graag uit.

Travers Welzijn, Jongerencentrum Level Z (winnaar MOVISIE Participatieprijs 2013) en de gemeente Zwolle (onder voorbehoud) bieden u een kijkje in de keuken van jongerenparticipatie, jongerenwerk en het Zwolse jeugd- en sociale beleid in tijden van transformatie.

Daarna gaan we in werkgroepen in gesprek. De gesprekken gaan over de bijdragen van het jongerenwerk aan de transformatie en de positie in het jeugd-en sociale domein.

Locatie en tijd

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats bij Jongerencentrum Level Z in Zwolle, van 10.00 tot 12.00 uur. Aansluitend bieden we u vanaf 12.30 uur een netwerklunch aan. 

Aanmelden
U kunt zich voor dit werkbezoek aanmelden per mail via Pink Hilverdink, p.hilverdink@nji.nl. Aanmelden kan tot 19 mei aanstaande. Voor vragen kunt u eveneens contact opnemen met Pink Hilverdink via genoemd mailadres of door te bellen naar 030 230 6530. Als u zich heeft aangemeld en u meldt u niet tijdig (3 dagen vantevoren) af, dan brengen wij de gemaakte kosten á € 29,50 in rekening.

Meer informatie over het programma vindt u op de website van het NJi.