Activiteit

De kracht van het Sociale Wijkteam

20 mei
Ede, De Reehorst
20 mei 2014
Congres
Monique Kaasjager
13 maart 2014 | 1 minuut lezen

Op dinsdag 17 december jongstleden organiseerde Logacom het 1e Congres: De kracht van het sociale wijkteam en dat was een succes. Het congres was uitverkocht en met 200 deelnemers hebben we een inspirerende en leerzame dag beleefd.
Met deze kennis en ervaring organiseren we het 2e Congres: De kracht van het sociale wijkteam, ditmaal op dinsdag 20 mei in de ReeHorst te Ede!

Er valt nog steeds veel te zeggen over het organiseren en inrichten van sociale wijkteams. Hoe kan samenwerking tussen diverse professionals worden vormgegeven? Wie is aansprakelijk? Hoe verbind je de inrichting van passend onderwijs aan de wijk- en gebiedsaanpak in gemeenten? En op welke manier meet je de effecten in een sociaal wijkteam? Op deze en andere vragen gaan we in tijdens het congres op 20 mei. Daarnaast is er uiteraard ruime gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Wilt u meer weten over het plenaire programma, de deelsessies en de voorwaarden? Ga dan naar de congreswebsite www.wijkteamcongres.nl. Direct online aanmelden kan natuurlijk ook!

Dit congres is een co-productie van MOVISIE, Uitgeverij SWP, Logacom en Vondel & Nassau.

Lid wordenContact