Activiteit

Transformeren doe je samen

16 jun
Ede, De Reehorst
16 juni 2014
Congres
Monique Kaasjager
20 februari 2014 | 1 minuut lezen

'Transformeren doe je samen', dat is het motto van het congres dat het Nederlands Jeugdinstituut en Jeugdpoortorganisaties samen met zorgaanbieders, professionals, gemeenten en cliƫnten organiseren op maandag 16 juni in De Reehorst te Ede.

Al deze partijen gaan met elkaar in debat en slaan de handen ineen om ervoor te zorgen dat de transitie en de transformatie van de zorg voor jeugd resulteren in een (kosten)effectiever jeugdstelsel, waarvan jeugdigen en hun opvoeders echt beter worden.

Profiteer van de vroegboekkorting
Het congres is bedoeld voor gemeenten, cliƫnten, professionals en iedereen die betrokken is bij de transformatie en wil meepraten over een betere zorg voor jeugd. Het definitieve programma is in de loop van april bekend.
Het deelnamebedrag is 225 euro voor wie zich inschrijft voor 15 april 2014 en 255 euro per persoon na deze datum. Dit is inclusief congresbundel, koffie, thee, lunch en een drankje en hapje na afloop. Deelnemers die zich voor 15 april inschrijven, ontvangen bovendien in het najaar het boek 'Samen om het kind' ter waarde van 16,95 euro gratis. Meer informatie en aanmelden: www.nji.nl/transformatiecongres.

Praat mee over samen transformeren op Kennisnet Jeugd.