Activiteit

Samen een particulier woonzorginitiatief realiseren

21 dec
Provinciehuis Utrecht
21 december 2011
Bijeenkomst
7 november 2011 | 1 minuut lezen

Samen een particulier woonzorginitiatief realiseren

Particuliere initiatieven in de zorg zijn een groeiend verschijnsel in het Nederlandse landschap van wonen en zorg. Aanbieders van wonen, zorg en welzijn en gemeenten gaan met de particuliere initiatieven het avontuur aan.

Uit ervaringen van de al gerealiseerde of vergevorderde initiatieven blijkt dat het geen eenvoudige klus is.

De provincie Utrecht en het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseren een bijeenkomst voor medewerkers van gemeenten, corporaties, zorgorganisaties, welzijnsorganisaties en particuliere zorgondernemers kleinschalig wonen.

Op woensdagmiddag 21 december 13.00 uur tot 16.00 uur in de Statenzaal van het provinciehuis te Utrecht.

Met: gespreksleider Jos van der Lans (cultuurpsycholoog en journalist), Alfons Klarenbeek (zorgorganisatie Amerpoort), Pieter de Jong (particulier ondernemer en bestuurslid NetKW het landelijke netwerk van particuliere ondernemers kleinschalig wonen), Wilko Groeneweg (Centraal Zorg), Bernard Smits (Woningbouw Vereniging Gelderland) en vertegenwoordigers van het ministerie van VWS en meenten.

En: speeddates, een praktische handreiking en veel inspiratie.

Aanmelden tot en met maandag 12 december 2011 via de website http://www.kcwz.nl/bijeenkomsten/een_spannend_huwelijk. De bijeenkomst kost 25 euro exclusief BTW. De toegang voor (aspirant) leden van NetKW is gratis.

Meer informatie: Yvonne Witter, adviseur Kenniscentrum Wonen-Zorg, 030-2739635 of y.witter@kcwz.nl.

Lid wordenContact