Activiteit

Congres Jeugd in onderzoek - Wat werkt voor de jeugd?

10 maa
Nieuwegein, NBC
10 maart 2014
Congres
Monique Kaasjager
26 november 2013 | 1 minuut lezen

Jeugd in Onderzoek is het jaarlijkse kenniscongres over onderzoek in de brede jeugdsector. Het congres richt zich op onderzoekers, stafmedewerkers, managers en beleidsmedewerkers werkzaam in de gehele jeugdsector (van jeugdgezondheidszorg, jeugdwelzijn, en onderwijs tot jeugd-lvb, jeugd-ggz en jeugdzorg) of bij gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden en bij universiteiten, academische werkplaatsen en kennisinstituten. 

Het congres start met plenaire bijdragen van onder andere prof. dr. Tom van Yperen (expert Nederlands Jeugdinstituut en bijzonder hoogleraar ‘Monitoring en innovatie zorg voor jeugd’) en prof. dr. Kim Putters (directeur Sociaal Cultureel Planbureau en hoogleraar ‘Beleid en sturing van de zorg’).  

Na het plenaire programma kunnen deelnemers in vier deelsessies hun kennis verder verdiepen in een keur aan interactieve workshops, lezingen (inclusief discussie), korte presentaties en posterpresentaties met als thema’s: effectieve sturing, effectiviteit en vakmanschap, effectieve samenwerking en effectieve verbinding tussen kennis en praktijk. 

Alle informatie en aanmelden: www.jeugdinonderzoek.nl

Lid wordenContact