Activiteit

Kindcentra en brede scholen

06 nov
Utrecht, Jaarbeurs
6 november 2013
Congres
Monique Kaasjager
10 september 2013 | 1 minuut lezen

De brede school is in ontwikkeling op vele fronten. Er is steeds meer en betere samenwerking tussen verschillende partijen rondom de ontwikkeling van kinderen, meer inzicht in het leerproces van kinderen, meer mogelijkheden voor integratie van wetenschap en techniek in onderwijs, meer oog voor talentontwikkeling, meer kennis over de invloed van inrichting en huisvesting, et cetera.

Maar hoe kunt u bijdragen aan de kwaliteit voor het kind? Hoe kunt u zelf met nieuwe kennis en ontwikkelingen aan de slag bij beleidsvorming? Schijf u in voor het Jaarcongres Brede School en kom kennis en informatie opdoen! Ga samen met collega's en onderwijzers in gesprek over de mogelijkheden en laat u inspireren!

Naast een breed scala aan plenaire inleidingen en deelsessies is er een ruime informatiemarkt waar u de gelegenheid heeft om te netwerken. Op de congreswebsite www.bredeschoolcongres.nl vindt u meer informatie over het programma, de verschillende deelsessies en de informatiemarkt. Maak uw keuze en schrijf u snel in! 

Lid wordenContact