Activiteit

Nationaal Transitie Congres

11 okt
Den Bosch, Brabanthallen
11 oktober 2013
Congres
Monique Kaasjager
27 augustus 2013 | 1 minuut lezen

Doel: verbinden, nieuwe ervaringen en tips en tricks aanreiken. Van elkaar leren en (gaan) samenwerken spelen een grote rol op 11 oktober 2013. U ontmoet niet alleen mensen uit uw eigen werkveld of regio, maar ook daarbuiten. U komt niet alleen voor uw eigen transitie, maar voor alle drie in één.

De gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorglocaties, het UWV, sw-bedrijven, dagbestedingen, en alle andere betrokkenen bij en werkzaam in het sociale domein moeten met elkaar naar oplossingen zoeken en antwoorden krijgen op de onduidelijkheden die er nog bestaan. In oktober moet de transitie al in een vergevorderd stadium zijn en moet u uw kaders en plannen al bepaald hebben.
Het is nodig om 2014 in te gaan met praktische en concrete ideeën. U staat voor een grote uitdaging en heeft beperkt de tijd en nog minder budget. Hoe behouden we de kwaliteit en kunnen we de decentralisaties toch efficiënt en kostenbesparend inzetten? 

Programma
Na een plenaire start waarin alle drie de transities/decentralisaties, de samenhang en de actualiteiten aan bod komen, kunt u kiezen naar welk verdiepingsprogramma u vervolgens gaat. Gaat u naar uw eigen werkveld, of neemt u juist een kijkje in de keuken van een van de andere programma's? U kunt kiezen uit een gevarieerd programma over de Transitie Jeugdzorg, de Decentralisatie Van AWBZ naar Wmo of de Invoering Participatiewet. 

Na dit plenaire keuzeprogramma staan er vele verschillende workshops op het programma.

Alle informatie en aanmelden