Activiteit

Managementtraining Burgerkracht

16 apr
Wijkcentrum Holtenbroek, Zwolle (Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle)
16 april 2013
Training
12 maart 2013 | 1 minuut lezen

Was tot voor kort het zorgen vóór de burger een maatschappelijke taak, nu moeten professionals van maatschappelijke organisaties en gemeentes aansturen op het vergroten van eigen kracht van de burger.
Dit vraagt om een verandering van de professionele rol. Én om een verandering van de managementrol. Hoe stuurt u, als directeur of manager, dit veranderingsproces aan? Want verandering brengt weerstand en onzekerheid met zich mee. De hakken in het zand zetten. Of “ja zeggen en nee doen”. Soms zijn de professionals enthousiast, maar is de focus nog niet helemaal helder. En soms blijkt gewoontegedrag sterker ingesleten dan verwacht.

In de Managementtraining Burgerkracht van Travers Advies en Project leert u wat er allemaal bij het aansturen van veranderingen komt kijken. Tevens krijgt u inzicht in uw eigen manier van aansturen. Na afloop van de training heeft u:

  • inzicht in theoretische achtergrond van veranderprocessen;
  • uitgebreid inzicht in uw eigen managementrol op basis van AEM cube©;
  • concrete handreikingen hoe u in praktijk invulling geeft aan het aansturen van verandering richting burgerkracht;
  • ervaringen uit praktijk gedeeld en van elkaar geleerd.

De training wordt gegeven op dinsdag 16 april van 9.00 – 17.00uur in Wijkcentrum Holtenbroek (Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle). Meldt u snel aan door een email te sturen naar training@travers.nl. Elke tweede deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 15% korting.

Voor meer informatie over de training klik hier of neem contact op met Elmira Nijhuis, Businessmanager Travers Advies en Project, (e.nijhuis@travers.nl | 06 – 29 08 98 89).

Lid wordenContact