Activiteit

Werk & Mantelzorg in balans

15 nov t/m: 22-01-2013
Hilversum
15 november 2012 - 22 januari 2013
Training
Trudis Lefferts
7 augustus 2012 | 1 minuut lezen

In Nederland zijn ongeveer 750.000 mensen die naast hun werk meer dan drie maanden achtereen en langer dan acht uur per week zorg verlenen aan een naaste. Eén op de acht werknemers heeft mantelzorgtaken. Speciaal voor deze werkende mantelzorgers is de training "Werk & Mantelzorg in balans" ontwikkeld. Een informatieve en praktische training die helpt om werk en zorg te combineren, zonder zelf uit balans te raken. In de bijlagen treft u een folder aan voor de werkenden mantelzorger en  voor de werkgever, alsmede een poster met informatie over de training die in oktober van start gaat.

Wij stellen het zeer op prijs indien u de poster in uw bedrijf ophangt, zodat uw werkende mantelzorgers op de hoogte zijn van de start van deze training!

Profielfoto van Warners
28 september 2022

Geachte mevrouw/heer

Ik zou me graag aan willen melden voor werk en mantelzorg in balans. Hoe kan ik dit doen? 

En, waar vind ik de bijlagen waar in de tekst over wordt gesproeken. Ik hoor het graag. bvd. 

 

Met vriendelijke groet,

Roely Warners. 

Profielfoto van Warners
28 september 2022

Geachte mevrouw/heer

Ik had deze activiteit doorgestuurd gekregen, maar zie nu pas dat dit een heel oud bericht is. Excuses, niet goed gekeken.

Wordt dit nog wel aangeboden? Ik vind het super relevant op dit moment. En zeer interessant. Ik hoor het graag. Mijn vorige bericht mag u dus als niet verzonden beschouwen. 

 

Met vriendelijke groet,

Roely Warners