Activiteit

Voorlichting nieuwe cao en workshop actualiteiten Arbeidsrecht

28 jun
28 juni 2022
12:30 tot 16:30
Bijeenkomst
1 juni 2022 | 1 minuut lezen

Deze bijeenkomst is volgeboekt, maar vóór de zomervakantie gaan we op herhaling. Hou de website in de gaten!

Toelichting nieuwe cao 2021-2023 
Recent is de nieuwe cao-tekst verschenen. Jorrit Berenschot (cao-onderhandelaar) en Monique van Gerwen (cao-secretaris) gaan dieper in op de nieuwe cao- afspraken over verlofsparen, aanvullend geboorteverlof, ouderschapsverlof, generatieregeling en vervroegd uittreden en de arbeidsmarkttoeslag voor de middeninkomens. Daarnaast komt aan bod op welke manier de cao-tafel en Sociaal Werk werkt! hier verder uitvoering aan geven.

Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht
Het arbeidsrecht is weer volop in beweging! Hoog tijd voor een nieuwe bijeenkomst waar u alles hoort over de veranderingen, wijzigingen en opvallende zaken van het arbeidsrecht. We hebben onze vaste juridische partner Charlotte Koopman van De Koning Vergouwen Advocaten bereid gevonden u bij te praten. Dit doet zij o.a. over de volgende onderwerpen:

• de nieuwe wet 'transparante arbeidsvoorwaarden', die op 1 augustus 2022 inwerking treedt
• de veranderingen rondom het betaald ouderschapsverlof
• de regelingen rondom partner(geboorte)verlof.

Kortom, echte must-knows voor iedere werkgever en werknemer. Heb je vooraf al vragen uit jouw praktijk? Mail ze naar jzo-support@sociaalwerk.nl en dan worden de antwoorden meegenomen in de presentatie.

LET OP: helaas zijn we genoodzaakt om een no show op te nemen van 25 euro. U kunt tot 3 dagen van tevoren uw deelname annuleren. Mocht u verhinderd zijn kan altijd een collega uw plaats innemen. Neem bij wijziging van deelname (door verhindering of vervanging door een collega) contact op via jzo-support@sociaalwerk.nl.

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 3
Utrecht
Lid wordenContact