Activiteit

Voorlichtingsbijeenkomst Vennootschapsbelasting Zwolle

04 nov
4 november 2021
13:00 tot 16:00
Bijeenkomst
5 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Het hardnekkige misverstand over Vennootschapsbelasting : wij doen sociaal werk, dus ons kan niks gebeuren. De Belastingdienst denkt daar toch echt anders over. Hoe precies en wat kun je eraan doen? Daarover organiseert Sociaal Werk Nederland drie gratis bijeenkomsten. Adviseur Marcel Mathijssen (Sociaal Werk Nederland): ‘Wie zich hierover niet snel en goed informeert kan van een koude kermis thuiskomen.’ Zie ook het nieuwsbericht.

Tijdens deze bijeenkomsten zal Peter-Jan Tuk van het ministerie van Financiën ingaan op de vraag wanneer een sociaalwerkorganisatie VPB-plichtig is en hoe de Belastingdienst hiermee omgaat.
Daarna is het de beurt aan Hans Delleman (DUROI Belastingadviseurs), die ons bijstaat in de gesprekken met het ministerie en de Belastingdienst. Hij zal een toelichting geven op het proces dat Sociaal Werk Nederland heeft doorlopen en wat dat heeft opgeleverd. Ook hoort u hoe Sociaal Wek Nederland en DUROI u kunnen helpen bij de beoordeling en eventuele afstemming van het al dan niet VPB-plichtig zijn van uw organisatie. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan beide deskundigen. Dus nogmaals: laat u goed informeren en kom naar een bijeenkomst.

Meld u hier aan voor de gratis bijeenkomst in Zwolle.

Lid wordenContact