Activiteit

OPOF

10 mei
Vergadercentrum Vredenburg 19, Utrecht
10 mei 2012
Bijeenkomst
Hedy Raden Soedjono
2 maart 2012 | 1 minuut lezen

Overleg personeelsfunctionarissen (OPOF)

Op donderdag 10 mei a.s. vindt weer een bijeenkomst plaats voor de personeelsfunctionarissen in de sector.

Locatie: Vergadercentrum Vredenburg, Vredenburg 19, 3511 BB Utrecht

Tijd: 9.30 – 16.00 uur

De sector heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt en ook de komende tijd zullen de meeste organisaties en de medewerkers in de branche te maken hebben met veranderingen en zich moeten blijven ontwikkelen. Veranderingen op korte termijn (reorganisaties vanwege bezuinigingen) en veranderingen op langere termijn (ontwikkeling van nieuw dienstenaanbod).

In 2011 hebben de bijeenkomsten voor de P&O’ers in het teken gestaan van de bezuinigingen, waarbij in iedere bijeenkomst andere aspecten zijn belicht. De bijeenkomsten in 2012 zullen vooral ingaan op het thema ontwikkeling, leren, beweging en kansen.

De deelnemers van het OPOF zijn binnen hun eigen organisatie vaak de motor om medewerkers in beweging te krijgen. Dit is niet altijd even eenvoudig. Een peptalk en inspiratiebron voor de P&O’ers zelf is een welkome afwisseling. Tijdens de bijeenkomst van 10 mei zal daarom in de middag een spreker de deelnemers enthousiasmeren en motiveren om mee te blijven ontwikkelen aan een lerende organisatie. Zo wordt er onder andere stilgestaan bij de verschillende fases in dit proces en wat je onderweg (aan beren) tegenkomt.

Aanmelden: U kunt zich tot 8 mei aanmelden. Mail naar soedjono@mogroep.nl. Er kunnen maximaal 80 personen deelnemen. Vol = vol. Wij drukken u op het hart om ook werkelijk te komen als u zich aanmeldt.