Activiteit

Online sessie over zelfsturing en kwaliteit op 21 september

21 sep
21 september 2021
10:00 tot 12:00
Online
2 augustus 2021 | 1 minuut lezen

Op dinsdag 21 september organiseert Sociaal Werk Nederland een sessie over zelfsturende teams voor leden die gecertificeerd zijn voor het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk. Dit onderwerp kwam naar voren uit een eerdere verdiepingssessie met leden eind november 2020. De online bijeenkomst is van 10.00 uur tot 12:00 uur en deelname is kosteloos. 

Waar gaat de bijeenkomst over
Bij de invulling van de bijeenkomst sluiten we aan bij de uitkomsten van een peiling onder leden. We besteden aandacht aan de consequenties van zelfsturing voor gedrag en vaardigheden van professionals. Verder gaan we in op de voorwaarden voor een succesvolle zelforganiserende cultuur. Ook de praktijk komt aan bod met een voorbeeld van organisaties die dit proces richting zelfsturing (hebben) doorlopen. We zijn nog op zoek naar voorbeeldorganisaties. Neem vooral contact op met Eva Bos of Edwin Luttik als jij in die bijeenkomst je ervaring wil delen. Tenslotte gaan we in gesprek over de gevolgen voor de normen en de toetsing van het kwaliteitslabel op dit thema.

Doorontwikkeling
De uitkomsten van de bijeenkomst gebruiken we voor de doorontwikkeling van het label. Doel van die doorontwikkeling is een nog sterker merk. Op de ALV van november leggen we hierover een plan voor aan de leden. Lees hier voor meer informatie over het kwaliteitslabel.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan hier.

Lid wordenContact