Activiteit

Online introductiesessie Kwaliteitslabel Sociaal Werk op 7 september

07 sep
7 september 2021
10:00 tot 11:00
Online
20 juli 2021 | 1 minuut lezen

Op dinsdag 7 september organiseert Sociaal Werk Nederland een introductiesessie voor leden die het Kwaliteitslabel Sociaal Werk nog niet hebben. Uit een quick scan die we onlangs onder leden hielden, bleek een substantieel aantal leden behoefte te hebben aan extra informatie over het label. De sessie is bedoeld voor deze of andere leden die graag aan de slag willen of gewoon meer willen weten over het label. De online bijeenkomst is van 10.00 tot 11:00 uur en deelname is kosteloos. 

Waar gaat de bijeenkomst over
Tijdens de bijeenkomst leggen we de basics van het label uit en zoomen we in op een aantal aspecten waar leden die nieuw zijn met het label vaak tegenaan lopen. Tijdens de sessie is er uiteraard ruimte voor vragen. Onder andere de volgende vragen komen aan bod:

  • Hoe zit het inhoudelijk in elkaar?
  • Wat is het verschil met andere kwaliteitslabels?
  • Hoe wordt er getoetst?
  • Welke investering vraagt het van je organisatie?
  • En hoe kun je met het combineren met HKZ, ISO dan wel het kwaliteitscertificaat van de NVVK?

Over het kwaliteitslabel
Sociaal Werk Nederland is trots op haar kwaliteitslabel! Dit unieke en eigenzinnige label staat voor Sterk Sociaal Werk, en is gemaakt voor en door onze leden. Het label is gebaseerd op het vakmanschap van sociaal werkers, het effect van de dienstverlening voor burgers en faciliterende, lerende organisaties met adequaat bestuur. Lees hier meer informatie.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan hier.

Lid wordenContact