Activiteit

Werkconferentie Zingeving in de buurt: dat doen we samen!

27 okt
Dinsdag 27 oktober 2020
14:00 tot 16:00
Congres
1 minuut lezen

We zijn heel blij dat we op 27 oktober, ondanks de corona-perikelen, de Agora werkconferentie ‘Zingeving in de buurt; dat doen we samen!’ toch door kunnen laten gaan.
Online weliswaar, maar met vrijwel dezelfde inhoud én mogelijkheden tot onderling uitwisselen. In 2 uur is iedereen bijgepraat! 

Vrijwilligers en professionals uit de zorg en het sociaal domein zijn welkom!

Laat je verrassen op deze online middag vol inspiratie en interactie. De 14e editie van deze werkconferentie heeft een boeiend programma.
Deze pleitbezorgers van zingeving komen onder andere aan het woord in vooraf opgenomen filmpjes en zijn live aanwezig op deze dag: prof. dr. Gaby JacobsElisabeth van OostrumNienke Kuyvenhoven en Petra van Loon.

Achteroverleunen is er niet bij, tijdens deze interactieve middag ga je samen aan de slag. Je krijgt alle ruimte voor de inbreng van praktijkvoorbeelden, ideeën en eigen ervaringen. We hebben een gevarieerd programma samengesteld, met een mix van sprekers en online breakout sessies. Guido Schürmann, beleidsadviseur en landelijk projectleider Geestelijke Verzorging Thuis bij Agora, is de dagvoorzitter en begeleidt de middag.Na elke korte presentatie ga je in breakout rooms dieper op het thema in

  • Gratis
  • Een mooie manier om nieuwe inzichten op te doen en vakgenoten te leren kennen die je anders nooit zou ontmoeten
  • Nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle informatie over het programma én aanmelding vind je via de website, hier.
Ben je erbij?