Activiteit

AFGELAST: Jaarcongres Sociaal Werk: Tijd voor de Toekomst

20 mei
20 mei 2020
10:00 tot 17:00
Congres
13 maart 2020 | 1 minuut lezen

Helaas moeten we door de nieuw aangekondigde maatregelen om het corona virus te bedwingen, het jaarcongres verschuiven. Binnenkort meer informatie.

Na twee succesvolle edities krijgt het Jaarcongres sociaal werk een vervolg! Het congres vindt plaats op woensdag 20 mei 2020 met als titel: Jaarcongres sociaal werk: Tijd voor de Toekomst!

Hoe maken we van het sociaal werk een innovatief bolwerk met een stevige positie in het sociaal domein? Wat te doen aan de hoge uitstroom van werknemers in het sociaal werk? Hoe kan het sociaal werk van opdrachtgevers loon naar werken krijgen? Hoe ga je als sociaal werker om met veranderingen rond de wijkteams? En hoe kan sociaal werk aansluiten bij en gebruikmaken van de energietransitie?

Dat en meer zijn de thema’s op 20 mei. De eerste sprekers zijn vastgelegd, de invulling van de workshops staat in de steigers. Dit jaar wordt het congres gecombineerd met de uitreiking van de Verkiezing Sociaal Werker 2020! Nog geen kandidaat voorgedragen? Doe dat dan snel, de aanmeldperiode sluit op 14 februari. Klik hier voor meer informatie.

Noteer 20 mei dus vast in uw agenda, meer informatie over het programma volgt snel. Het congres duurt de hele dag en vindt plaats in de Prodentfabriek te Amersfoort. Inderdaad, van de tandpasta.

Direct aanmelden? Dat kan hier Tip: aanmelden met vroegboekkorting kan nog tot 31 maart.

Het Jaarcongres sociaal werk is voor:

  • Werkgevers, sociaal werkers en andere werknemers in het sociaal domein.
  • De partners buiten het sociaal domein zoals gemeenten, ministeries en bedrijfsleven.

Het Jaarcongres sociaal werk is een initiatief van Sociaal Werk Nederland en het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk.