Activiteit

Hoe word je een Impact Investor?

09 apr
9 april 2020
14:00 tot 17:00
Bijeenkomst
7 februari 2020 | 1 minuut lezen

Een goede impact investor wil de maatschappelijke impact van zijn inspanning scherp in beeld hebben; wat werkt wel, wat niet en waarom. Welke bijdrage levert de accommodatie aan het gestelde maatschappelijk doel en kan dat ook anders.

Om dit scherp in beeld te krijgen gaan we in 2020 op safari langs drie verschillende accommodaties. We werken daarbij volgens een vast format: We krijgen voorafgaande aan de bijeenkomst de basis-informatie, we gaan kijken, ruiken en proeven op locatie, analyseren wat we ervaren hebben, maken elkaar wijzer en krijgen als toetje ook de observaties en tools van mensen die op dit gebied hun sporen hebben verdiend.

Gaande het jaar maken we elkaar wijzer en ontwikkelen we een soort handleiding voor impact-investors met onder andere:

  • benadering(en) maatschappelijke rendement
  • bruikbare (openbare) bronnen
  • bruikbare meet en werkmethoden
  • inspirerende voorbeelden
  • handvatten voor nieuw beleid
Samen op safari

We doen dit in netwerkverband zodat we elkaar ook beter leren kennen en steeds een tandje dieper kunnen gaan. Alles in vertrouwen en vooral om van te leren. Tussen de bijeenkomsten door helpen de deelnemers elkaar ook vooruit via intercollegiaal contact (per mail, telefoon, LinkedIn enz.). Voor en achter de schermen worden thema's uitgediept en verder gebracht; samen met mensen uit het Bouwstenen-netwerk of daarbuiten.

Meedoen?

Dat kan. Wordt partner van Bouwstenen en sluit als lid gratis aan bij het netwerk Beleid en Vastgoed.

Netwerk Beleid en Vastgoed

Organisatie en informatie

Het netwerk en de safari's worden inhoudelijk gefaciliteerd door Ewoud de Groot. De organisatie is in handen van Inge Bommezijn en Ingrid de Moel zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kunt u bij hen terecht. 

Ewoud de Groot 06-10202079

Inge Bommezijn 033-2584337

Ingrid de Moel 06-52310845

Aanmelden als partner

Bouwstenen.nl

Lid wordenContact