Activiteit

Congres Sociaal Raadsliedenwerk

29 jan
29 januari 2020
10:00 tot 17:30
Congres
Vivian van Gameren
22 augustus 2019 | 1 minuut lezen

Graag nodigen wij u van harte uit voor het Landelijk Congres Sociaal Raadslieden
Economische groei voor iedereen?!

Op woensdag 29 januari 2020 van 9.30 tot 17.30 uur
Congrescentrum NBC te Nieuwegein

Ondanks de economische groei van de afgelopen jaren, kent Nederland nog steeds een groep mensen die structureel in armoede leeft. Dat zijn er zo’n 660.000 mensen (4.0%). Er is weliswaar een stabilisatie van het aantal aanvragen voor schuldhulpverlening, maar de problemen rondom schulden worden hardnekkiger. Sociaal raadslieden signaleren ook nog steeds veel mistanden rondom incassopraktijken en terugvorderingen door de overheid. Tegelijk zoekt de landelijke overheid naar vereenvoudiging van de financiële regelingen voor kwetsbare burgers en wil zij de toegang tot het rechtsstelsel dichter bij de burger brengen zodat een duurdere rechtsgang kan worden voorkomen. Kortom: genoeg reden om samen met zo’n 350 professionals en gastsprekers hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Deelname
Voor dit congres zijn punten te behalen voor het beroepsregister van het Registerplein.
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een deelname ticket. Aanmelden voor dit congres, klik hier.

Kosten
Leden pluspakket SRW: 125 euro per ticket (één ticket gratis bij afname van 5 tickets per organisatie).
Niet-leden pluspakket SRW: 250 euro per ticket.

Annulering en kosten no show
Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd? In dat geval kunt u een collega opgeven om uw plek in te nemen. Lukt dat niet en annuleert u korter dan 1 week voor het congres, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Informatie
Voor vragen kunt u terecht bij Vivian van Gameren tel. 030 – 721 07 21, secretariaat@sociaalwerk.nl of Ernst Radius, radius@sociaalwerk.nl. In de bijlage de uitnodiging met het volledige programma en de beschrijving van de workshops.

Locatie

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Lid wordenContact