Activiteit

OPOF (bijeenkomst voor personeelsfunctionarissen)

03 oktober
Tijd: 13:00 tot 16:30
Type: Bijeenkomst

Op donderdag 3 oktober aanstaande vindt er weer een bijeenkomst voor personeelsfunctionarissen (het OPOF) plaats van 13.00 uur tot 16.30 uur in Hogeschool Domstad in Utrecht.  Een mooie gelegenheid om je collega P&O-ers/HR-ers uit de branche te ontmoeten en kennis en ervaring te delen. Daarnaast ontvang je informatie over het arbeidsrecht, de cao, hrm ontwikkelingen en de arbeidsmarkt.

 Wat staat er deze keer op het programma?

Actueel: We beginnen de middag om 13.00 uur met een aantal actualiteiten zoals een update over de nieuwe cao Sociaal Werk 2019-2021.

De Wet Arbeidsmarkt in Balans: Vervolgens worden jullie in 1,5 uur helemaal bijgepraat over de allerlaatste juridische ontwikkelingen in het arbeidsrecht gericht op onze branche door Charlotte Koopman van De Koning Vergouwen Advocaten.

Minder pensioen en meer betalen, hoe leg ik dit uit? We sluiten de middag af met Arjen Hussem (PFZW). Hij staat stil bij het nieuwe pensioenakkoord en de gevolgen daarvan voor onze pensioenregeling. Daarnaast wordt ingegaan op de mogelijke verlaging van de pensioenen terwijl er binnen PFZW een rendement van 8% wordt gerealiseerd.

Schrijf je nu in!

 
 
Trefwoorden: OPOF, peno
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten