Activiteit

Doorpakken door inpakken

28 mei
Dinsdag 28 mei 2019
10:00 tot 13:30
Bijeenkomst
Vivian van Gameren
2 minuten lezen

Deze sessie mag je niet missen! Samen met Sam& organiseren we in mei een themabijeenkomst over bewustwording van kinderarmoede en sociale uitsluiting en het vergroten van het bereik (van voorzieningen). ‘Sam& voor alle kinderen’ is het samenwerkingsverband tussen Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp. Sam& biedt voorzieningen op het gebied van educatie, sport, cultuur, verjaardag, recreatie en overige zaken.

 

Er is een maatschappelijke beweging nodig om ons doel te bereiken: geen kind meer de dupe van armoede in 2030! Tijdens een activerende en inspirerende sessie op 28 mei maken we een gezamenlijk start. Er worden landelijke en lokale publiekscampagnes gepresenteerd die deze maatschappelijke beweging inzetten. Je wordt zonder twijfel geïnspireerd om met je eigen organisatie bij te dragen. Want alleen met een groot bereik kunnen we er samen voor zorgen dat geen kind meer de dupe is van armoede. 

 

Programma:

10.00 - 10.30 uur: inloop

10.30 - 11.30 uur: plenaire sessie met o.a. inspiratie van de NDC Mediagroep, PostNL, Sam& i.s.m. het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

11.30 uur -13.30 uur: Ideeën uitwisselen en inpakken verjaardagsboxen (incl. lunch)

 

Inschrijven kan (alleen) via deze link, tot uiterlijk 17 mei 2019. Wees er snel bij, want vol = vol. De sessie is in het bijzonder geschikt voor bestuurders/directie, marketeers en iedereen die met zijn/haar organisatie onderdeel wil zijn van de maatschappelijke beweging.  

 

Hier vind je de routebeschrijving naar Jarige Job: http://bit.ly/2Y0LJWq                       

 

Met vriendelijke groet, namens Sam&, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid, Missing Chapter Foundation en Alles is Gezondheid,            

 

Robine Mens
06–57901316

Locatie

van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam