Activiteit

Congres Passende Kinderopvang

23 mei
23 mei 2019
09:30 tot 17:00
Congres
Vivian van Gameren
2 mei 2019 | 2 minuten lezen

Iedereen in de kinderopvang heeft te maken met baby’s, peuters en kleuters met specifieke zorgvragen als gevolg van een beperking, een stoornis of een andere problematiek. Hen goed begeleiden vraagt extra aandacht van de pedagogisch medewerkers.

Het Congres Passende Kinderopvang biedt inspiratie en concrete handvatten aan professionals om pedagogisch medewerkers te ondersteunen. Deskundigen uit de praktijk vertellen vanuit hun kennis en ervaring over de verschillende aspecten van omgaan met kwetsbare kinderen. Bijvoorbeeld over het zo goed mogelijk begeleiden van kinderen met een taalstoornis of van wiebelende en friemelende peuters en kleuters. Verlies, verdriet en rouw bij het jonge kind krijgt eveneens aandacht. Net als de meerwaarde van beweging voor de ontwikkeling of het op een goede manier contact maken met baby’s. Maar ook wat ervoor nodig is om te komen tot maatwerk binnen de kinderopvang. Kortom: hoe maak je de kinderopvang zo passend mogelijk!

Naar het programma >>

Accreditatie

SKJ heeft het Congres Passende Kinderopvang geaccrediteerd met 5 punten!

 

Sprekers blikken vooruit

Kunt u niet wachten? Neem dan alvast kennis van de insteek van het congres via interviews met sprekers.Naar de interviews >>

 

Praktische informatie

Datum en plaats: 23 mei 2019 in Utrecht
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht
Tijdstip: 9.30 uur – 17.00 uur
Kosten: € 245,00 (abonnees Vakblad Vroeg / klanten Pelosa) of € 295,00 
Meerpersoonskorting: Bij gelijktijdige aanmelding van vijf personen uit één organisatie, doet de vijfde persoon gratis mee.

 

 

 

Naar het aanmeldformulier >>

Locatie

Koningsbergerstraat 9
3531 BE Utrecht