Activiteit

ALV, Transformatie Trofee en afscheid Marijke Vos

28 nov
28 november 2018
12:00 tot 18:00
Evenement
13 november 2018 | 2 minuten lezen

U bent als lid van de vereniging Sociaal Werk Nederland van harte welkom op woensdagmiddag 28 november a.s. in Utrecht. Deze middag biedt niet alleen ruimte om collega’s uit het sociaal werk te ontmoeten, en afscheid te nemen van Marijke Vos, maar ook om nieuwe inzichten op te doen over sociale innovatie: welke kansen zijn er voor uw organisatie? We starten om 12.15 uur met de netwerk-inlooplunch.

Programma:

12.15 - 13.00 uur Inlooplunch
13.00 - 14.15 uur Algemene Ledenvergadering (alleen voor directeur-bestuurders of gemachtigden)
14.45 - 16.30 uur Themabijeenkomst Sociale Innovatie (openbaar: voor alle geinteresseerden)
16.30 - 18.00 uur Afscheidsborrel Marijke Vos

Zie de bijlage voor een uitgebreider programma.

Tijdens een korte en bondige Algemene Ledenvergadering gaan we graag met u in gesprek over de branche in 2019: hoe kunnen we met u als leden van de vereniging Sociaal Werk Nederland het best samen werken aan de voorgestelde plannen? De ALV is alleen toegankelijk voor directeur-bestuurders. Kunt u zelf niet aanwezig zijn, dan is het mogelijk een medewerker of directeur-bestuurder van een collega lidorganisatie te machtigen.

Jeff Gaspersz is ondernemer en hoogleraar Innovatie, en zal ons laten zien dat innovatiekracht in de hele organisatie zit. Wie dát goed gebruikt, krijgt een driedubbele oogst. Zijn interactieve bijdrage levert u gegarandeerd concrete ideeën op.

Daarna wordt de eerste Transformatie Trofee uitgereikt. De jury selecteert half november uit de inzendingen drie nominaties. Op 28 november bepaalt u mede als aanwezige ter plekke wie de Trofee wint.

Aan het eind van de middag is er voor leden en partners gelegenheid om afscheid te nemen van voormalig voorzitter Marijke Vos en met haar het glas te heffen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze middag kan via deze link.

Wilt u een collega of partner meenemen naar de uitreiking van de Transformatie Trofee en de lezing van Jeff Gaspertz? Stuur dan deze aanmeldlink aan hen door.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in NEEL (achter restaurant LE:EN) Heuveloord 140 in Utrecht. Deze locatie bevindt zich vlakbij station Vaartsche Rijn, waar ook parkeergelegenheid is.

Cadeautip
Mocht u Marijke Vos middels een cadeau willen bedanken, dan stelt zij het zeer op prijs dat u een donatie doet aan het Kansfonds Zwerfjongeren. Hiervoor staat ter plekke een giftbox klaar, maar u kunt ook een bedrag overmaken naar Sociaal Werk Nederland NL89INGB0655390170 o.v.v. ‘Donatie zwerfjongeren afscheid Marijke Vos’.

Locatie

Heuveloord 140
Utrecht
Lid wordenContact