Activiteit

bdKO Landelijke Dag ‘Hoe stuur je samen op meer werkgeluk’

15 nov
Donderdag 15 november 2018
10:30 tot 15:30
Bijeenkomst
1 minuut lezen

bdKO Landelijke Dag ‘Hoe stuur je samen op meer werkgeluk’ -15 november 2018-
Neem deel aan interactieve sessies met geluksprofessionals
en laat je inspireren door ervaringen uit andere branches! 

Hoe kan jij als directeur/bestuurder, in deze krapper wordende arbeidsmarkt met meer werkdruk, borgen dat je werknemers gelukkig zijn, wordt voldaan aan nieuwe wet- en regelgeving en de nodige wendbaarheid aanwezig blijft?

Steeds meer organisaties beseffen het: sturen op werkgeluk is dé strategische keuze. De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkige medewerkers dragen tevens bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten, maar ook loyaliteit tot gevolg.

Hoe kan jij, als directeur/bestuurder in deze krapper wordende arbeidsmarkt met meer werkdruk, borgen dat je werknemers gelukkig zijn, wordt voldaan aan nieuwe wet- en regelgeving en de nodige wendbaarheid aanwezig blijft?

Laat je inspireren door ervaringen uit andere branches en geluksprofessionals op onze bdKO Landelijke Dag op donderdag 15 november 2018 en neem deel aan de interactieve inspiratiesessies. Lees hier voor meer informatie.