Activiteit

Werkbezoek Child friendly cities gemeente Barneveld en Jeugddorp De Glind

05 oktober
Locatie: De Glind
Tijd: 10:00 tot 16:00
Type: Overig

Het Nederlandse netwerk Child Friendly Cities, de gemeente Barneveld en de Rudolphstichting nodigen u van harte uit voor een werkbezoek aan Barneveld en De Glind over het thema positief en preventief jeugdbeleid.

Jaarlijks organiseert Child Friendly Cities NL in samenwerking met een gemeente een aantal werkbezoeken, waarbij de uitwisseling en invulling van Positief Jeugdbeleid centraal staan.

Deze werkbezoeken zijn specifiek voor de wethouders en medewerkers jeugd van gemeenten, medewerkers van organisaties, die zich inzetten voor lokaal en landelijk jeugdbeleid.

Dit eerste werkbezoek in de nieuwe gemeentelijke raadsperiode 2018 - 2022 staat daarom ook in het teken van Positief Jeugdbeleid in het lokale beleid. Tevens zijn wij zeer verheugd u nader kennis te laten maken met Jeugddorp De Glind van de Rudolphstichting.

In veel lokale beleidsprogramma's heeft Preventief en Positief Jeugdbeleid een plaats gekregen, maar de vagen die ook spelen zijn: Hoe pak je dit aan? Wat kun je van elkaar leren? Hoe sluit het lokale beleid aan bij de landelijke uitgangspunten? Deze vragen bespreken wij tijdens het werkbezoek.

Deel deze uitnodiging met uw collega van onderwijs, gezondheidszorg, fysieke leefomgeving of met enig andere collega die zich bezighoudt en/of interesseert in kindvriendelijke steden. Iedereen is van harte welkom!
U en uw collega’s kunnen zich aanmelden vóór uiterlijk 28 september a.s. 

We hanteren een wachtlijst op het moment dat er te veel aanmeldingen zijn.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Amber van Berkel (Amber.vanBerkel@VNG.nl) of Jaap Verkroost (j.w.verkroost@gmail.com).

Na uw aanmelding ontvangt u informatie over de locatie en de laatste update van het programma een week voor de bijeenkomst.

Trefwoorden: VNG
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten