Activiteit

VROEG-lezing & netwerkdiner

07 nov
7 november 2018
15:00 tot 18:00
Overig
6 augustus 2018 | 1 minuut lezen

'Meer doen met de vroege ouder-kindrelatie' is de titel van alweer de derde editie van de VROEG-lezing. Deze wordt gehouden door Phineke Tielenius Krythoff. Dit gebeurt op 7 november in het sfeervolle Dominicanenklooster in het hartje van Zwolle.

Uit onderzoek blijkt meer en meer hoe belangrijk de vroege ouder-kindrelatie is voor het latere leven. Het geeft als het ware een blauwdruk hoe je later in het leven staat, ook ten aanzien van het aangaan van andere relaties. Zorgprofessionals kunnen die relatie positief beïnvloeden. Hoe? Daarover handelt de derde editie van de Vroeglezing door Phineke Tielenius Kruythoff op 7 november in Zwolle. In een kort interview geeft Phineke een vooruitblik. Lees verder

Tijd en locatie
De lezing van Phineke vindt plaats in het Dominicanenklooster in Zwolle. Het sfeervolle complex ligt in hartje stad en kent een geschiedenis van meer dan 500 jaar. De ontvangst is vanaf 15.00 uur. Van 16.00 – 18.00 uur vindt de lezing plaats, met ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Vervolgens gaan we met elkaar aan tafel om tijdens een informeel netwerk diner verder over het onderwerp door te praten. gevolgd door het netwerkdiner.

Deelnemen
De deelnameprijs bedraagt, inclusief diner en alle consumpties, € 99,00 (excl. BTW). Voor abonnees op het magazine van Vakblad Vroeg, ook nieuwe, is de prijs € 89,00. Er geldt een early bird prijs tot 1 augustus: meldt u zich voor deze datum aan, dan bedraagt de prijs respectievelijk € 89,00 of  € 79,00. Klik hier om aan te melden.

Locatie

Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle
Lid wordenContact