Activiteit

Uitreiking Meer dan handen vrijwilligersprijzen

02 feb
2 februari 2018
13:30 tot 20:30
Evenement
Janina van der Zande
21 december 2017 | 1 minuut lezen

Door de Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden inspirerende voorbeelden van vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet. Dit jaar worden deze prijzen voor de zevende keer uitgereikt. De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een begrip in Nederland. Staatsecretaris Paul Blokhuis van het ministerie van VWS reikt de prijzen uit. De presentatie is in handen van het wervelende duo Fem en Daan. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

We combineren de uitreiking met de inspiratiebijeenkomst ' Vrijwilligers maken het verschil'. U kunt onder andere luisteren naar Prof. Dr. Paul Dekker van het Sociaal Cultureel Planbureau. Hij houdt een inleiding over de laatste ontwikkelingen rondom vrijwillige inzet in Nederland. Daarnaast zijn er workshops, inspiratiesessies en natuurlijk de pitches van de genomineerden. 

Programma 
13:30 uur Inloop
14:00 uur Opening, welkom en toelichting op het programma
14:10 uur De laatste ontwikkelingen rondom vrijwillige inzet in Nederland – Paul Dekker (SCP) 14:30 uur 1e ronde pitches, inspiratiesessies en workshops 15:45 uur Pauze met koffie en thee 16:15 uur 2e ronde pitches, inspiratiesessies en workshops 17:30 uur Een hapje en drankje 19:00 uur Prijsuitreiking
20:30 uur Borrel

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Brigitte Linnenbank: 030 789 2272 of meerdanhanden@movisie.nl. 

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden uitgereikt i.s.m. de VriendenLoterij, NOV en VNG. Movisie organiseert de prijsuitreiking.

Locatie

Prinses Christinalaan 1
Utrecht
Lid wordenContact