E-learning AVGSociaal Werk Nederland heeft in samenwerking met ContourdeTwern de AVG e-learning ontwikkeld, toegespitst op het sociaal werk. Dé essentiële training voor alle medewerkers en vrijwilligers. Met deze e-learning zijn uw medewerkers en vrijwilligers in een uur op de hoogte van alle noodzakelijke basics uit de AVG. De e-learning maakt gebruik van heldere video’s en sprekende voorbeelden uit de praktijk van het sociaal werk en zet aan tot nadenken en gesprek. Alle theorie uit de cursus is bovendien te gebruiken als naslagwerk.  

De prijzen voor afname van de training voor leden van Sociaal Werk Nederland bedragen: 

  • € 17,50 per inlogcode bij minder dan 10 deelnemers
  • € 12,50 per inlogcode bij 10-100 deelnemers
  • € 10,00 per inlogcode bij meer dan 100 deelnemers

Organisaties zonder lidmaatschap bij Sociaal Werk Nederland betalen € 25,00 per inlogcode.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.  

Let op: 
De training is na aanmelding 60 dagen beschikbaar. Indien de training niet is gestart of afgerond binnen 60 dagen en u of uw medewerker wenst verder te gaan met de training, dan dient u opnieuw een inlogcode af te nemen en te betalen.  

Afname van inlogcodes kan door onderstaand formulier in te vullen en een excelbestand te uploaden met namen en e-mailadressen van de medewerkers die u wilt inschrijven. De medewerkers worden z.s.m. ingeschreven en ontvangen een e-mail met inloggegevens. Tevens ontvangt u een factuur voor afname van de inlogcodes.  

Indien de organisatie geen lid is van Sociaal Werk Nederland, kunt u dit veld leeg laten.
Hier kunt u een Excel-bestand uploaden met in de 1e kolom de namen van de medewerkers en in de 2e kolom de e-mailadressen van de medewerkers.
* verplicht veld
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten