Tijd en kosten

Tijd en kosten
 

Kosten en informatie per ci:

CIIO
CIIO hanteert  een gereduceerd dagtarief van € 1.150 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0,45 per km, (exclusief btw).

Heeft u (nog) niet gekozen voor externe toetsing op het Kwaliteitslabel maar wilt u wel weten hoe uw organisatie ervoor staat? CIIO beoordeelt uw ingevulde zelfevaluatie en voert met u een feedbackgesprek hierover op locatie, voor een all-in tarief van € 750 (exclusief btw en reiskosten). De ervaring leert dat zo’n tussenstap helpt om via een realistisch plan van aanpak te komen tot een succesvolle toetsing.

Meer weten? Neem contact op met Marja van Houten (houten@ciio.nl) of Gerrit Corbijn (Corbijn@ciio.nl), of kijk op www.ciio.nl.

Lloyds
Als “geselecteerd en erkend partner” van Sociaal Werk Nederland kunnen wij u een gereduceerd dagtarief aanbieden van € 1.035 (exclusief btw, inclusief reistijd en kosten). De service 'feedback op de door u ingevulde zelfevaluatie' bieden wij aan voor € 675 (exclusief btw, inclusief reistijd en kosten).

Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak met u om bovenstaande nader te bespreken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via training@lrqa.nl of 010 2018 445.  

Andere ci’s
U bent niet verplicht om een van deze twee aanbieders te kiezen. Wel moet elke ci die op het Kwaliteitslabel wil toetsen zich houden aan de Richtlijn Toetsing, scope en tijdsbesteding en aan de Voorwaarden toetsing door ci’s.

Ervaringen

Uit respect voor de klant'
IMW Breda vertelt in een interview met CIIO over hun keuze voor het Kwaliteitslabel Sociaal Werk en het belang van vakmanschap en professionalisering. Jeroen Berkhout: “We opereren steeds meer als netwerk, met veel andere instellingen. Daarin willen we aantonen dat vakmanschap en professionaliteit bij ons centraal staan en dat we daar scherp op gehouden worden.” Lees het interview met IMW Breda

Lid wordenContact