Nieuwsbericht

Oproep: steun deze actie richting politiek voor meer Winter Games

2 maart 2021 | 1 minuut lezen

Sinds de kerstvakantie hebben we samen met honderden buurt(sport)- en jongerenwerkers van sociaalwerkorganisaties de Winter Games georganiseerd. Wat werden we blij van alle foto’s, video’s en reacties die we kregen. In totaal zijn er ongeveer 2.000 activiteiten door heel Nederland georganiseerd waar zo’n 55.000 jongeren aan meededen. Hoewel we ontzettend trots zijn op het resultaat, merken we ook op dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en dat er nog steeds een hele grote behoefte is aan extra sport- en beweegactiviteiten.

We vinden het daarom cruciaal dat de Winter Games worden verlengd zodat we ook na de winter jongeren in beweging kunnen brengen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn we een oproep gestart via onze website www.wintergames2020.nl/oproep. Hier verzamelen we namen van iedereen niet wil stilstaan. Niet op het gebied van sport en bewegen, niet in hun ontwikkeling en niet met de Winter Games. Met al deze namen willen we hen een stem geven.

Deze oproep wordt gedeeld door Soufiane Touzani, Celeste Plak en Stijn Fransen. Helpen jullie ook mee? Deel dan onze oproep! In de bijlage vind je een beeld voor Instagram Stories en voor je feed. Hierbij kun je de volgende tekst aanhouden:

  • Sporten en bewegen zijn cruciaal voor de ontwikkeling van jongeren. Ook na de Winter willen wij weer Games. Ondersteun daarom onze oproep, ga naar www.wintergames2020.nl/oproep en samen rollen we de bal πŸŽΎπŸ€βš½οΈπŸ₯Ž naar de Tweede Kamer.
Lid wordenContact