Nieuwsbericht

Aanmelden online event: 'Hoe bieden we jongeren perspectief?'

22 februari 2021 | 1 minuut lezen

Corona zet de spotlight op ons kinder- en jongerenwerk. Wat er ook gebeurt, het kinder- en jongerenwerk heeft laten zien dat zij de jeugd en jongeren blijft ondersteunen en benaderen, op de manieren die verantwoord mogelijk zijn. (Gratis) aanmelden voor leden kan hier.

De rellen in een aantal plaatsen hebben soms negatieve beeldvorming over jongeren veroorzaakt. Dat staat haaks op de visie en kracht van ons werk en onze jongerenwerkers die elke dag op straat en online hun werk doen, met hart en ziel.

Sociaal Werk Nederland organiseert een online gesprek. Laten we uitwisselen wat we gezien, gedaan en meegemaakt hebben en vooral elkaar inspireren. Het Deltaplan Jeugd en het Landelijk Onderwijsplan staan ook op de agenda. Zo kunnen we met elkaar verkennen waar we op willen inzetten met het oog op de landelijke en gemeentelijke verkiezingen in 2021 en 2022.

We nodigen betrokken managers/directeuren en leidinggevenden van kinder- en jongerenwerk uit deel te nemen aan dit gesprek. De sessie zal in digitale vorm plaatsvinden. De aanmelding verloopt via deze link. Eric van der Burg, voorzitter van Sociaal Werk Nederland, zit de sessie voor.

Alles op een rijtje:

  • 17 maart van 10:00 tot 11:30
  • Aanmelden kan hier
  • Teamslink uiterlijk 16 maart in je inbox
Lid wordenContact