Nieuwsbericht

Twee nieuwe adviseurs bij Sociaal Werk Nederland, een klein voorstelrondje

12 februari 2021 | 1 minuut lezen

De afgelopen weken zijn er twee nieuwe collega’s aan de slag gegaan bij Sociaal Werk Nederland. Tijd voor een klein voorstelrondje. Dit zijn Negin van den Berg Shayanfar (medior adviseur) en Cynthia Lionahr Vernie (senior-adviseur Gezondheid en Integratie):

Negin (links) en Cynthia (rechts)
Negin van den Berg Shayanfar en Cynthia Lionahr Vernie

Even voorstellen: Negin van den Berg Shayanfar
Mijn naam is Negin van den Berg Shayanfar en sinds februari ben ik als medior adviseur aangetreden bij Sociaal Werk Nederland. Ik ben vooral een veelzijdige professional: mijn loopbaan is begonnen in de journalistiek en vervolgens verder gegaan richting opbouwwerk bij een welzijnsorganisatie. Na jarenlang in de uitvoering gewerkt te hebben, ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen richting strategische corporate communicatie en verandermanagement, twee vakgebieden die ik ongelooflijk boeiend vind. Verder ben ik zo’n negen jaar politiek actief geweest als buitengewoon raadslid met o.a veiligheid, openbaar bestuur en sociaal domein in mijn portefeuille.

Bij Sociaal Werk Nederland ga ik de komende tijd het project Sociaal raadsliedenhulp om de hoek leiden en zal betrokken zijn bij het thema Jeugd en Jongeren. Ik kijk uit naar kennismaking en samenwerking met iedereen die onze branche een warm hart toedraagt en helpt verder te komen. Dat is in ieder geval de missie die ik mezelf meegeef in mijn werk bij Sociaal Werk Nederland.

Negin is bereikbaar via vandenberg@sociaalwerk.nl of telefonisch via 06-46288545    

Even voorstellen: Cynthia Lionahr Vernie
Ik stel mij kort aan u voor. Ik ben Cynthia Lionahr Vernie, 20 januari ben ik begonnen bij Sociaal Werk Nederland. Als senior-adviseur Gezondheid en Integratie ga ik aan de slag bij Sociaal Werk Nederland. Ik neem uiteraard een aantal zaken over van mijn voorganger Johan Huttinga. Naast het werk bij Sociaal Werk Nederland ben ik sociaal- maatschappelijk actief in Amsterdam en voor een landelijke vereniging kom ik op voor de bijen als imker.

Ik hoop binnenkort jullie te spreken of een digitale uitnodiging te ontvangen om kennis te maken met jullie organisatie of stichting.

Cynthia is bereikbaar via lionahr@sociaalwerk.nl of telefonisch via 06-42307093

Lid wordenContact