Nieuwsbericht

Gemeenten delen hun kennis, inzichten en geleerde lessen in online interactieve sessies op 8 en 9 februari

19 januari 2021 | 1 minuut lezen

Schouders Eronder organiseert op 8 en 9 februari samen met gemeenten online sessies over het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers met (dreigende) problematische schulden. Op 8 februari gaan we in gesprek met wethouders. Op 9 februari zijn er 3 verschillende online sessies met de gemeenten Tilburg, Zwolle en de Drechtsteden-gemeenten. 

Op 8 februari van van 15.30 tot 16.15 gaat Sarah Sylbing in gesprek met Eric Dannenberg, voorzitter van Divosa en wethouders Peter Heijkoop (gemeente Dordrecht), René de Heer (gemeente Zwolle)  en Joop Wikkerink (gemeente Aalten). 

Zij vertellen op grond van hun ervaringen wat het inrichten van deze dienstverlening betekent voor de rol van de gemeente, ze delen hun inzichten, geleerde lessen en wat het de gemeente en de ondernemer oplevert.

Voor wie?

Het inrichten van een effectieve dienstverlening voor ondernemers met schulden vraagt om een gezamenlijke inspanning van bestuur, management en uitvoering. Zowel de sessie op 8 februari als de onderstaande sessies zijn dan ook voor alle drie de groepen interessant.

9 februari

Verdiepingssessie 1 – Online via zoom van 11.15 – 12.00  Wat werkt er bij schuldhulp aan ondernemers?

Verdiepingssessie 2 – Online via zoom van 13.30 – 14.15 Hoe bereiken we ondernemers?

Verdiepingssessie 3 – Online via zoom van 14.30 – 15.15 Wat past bij mijn gemeente: dienstverlening voor ondernemers zelf inrichten of inkopen?

Online sessies over het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers met schulden | Schouders Eronder

Lid wordenContact