Nieuwsbericht

Ondernemers met schulden: wat kun je als gemeente doen?

11 januari 2021 | 1 minuut lezen

Schouders Eronder organiseert op 8 en 9 februari samen met gemeenten online sessies over het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers met (dreigende) problematische schulden. Op 8 februari gaan we in gesprek met wethouders en directeuren. Op 9 februari zijn er drie verschillende online sessies: met de gemeenten Tilburg, Zwolle en de Drechtsteden-gemeenten. 

8 februari 15:30-16.15: in gesprek met wethouders en directeuren over dienstverlening aan ondernemers met schulden. Niets doen is geen optie, een online bijeenkomst die je niet mag missen.

9 februari: 11.15-15.15: drie online sessies van 45 minuten. Hoe zorg je voor een dienstverlening die effectief is, met wie werk je samen en hoe bereik je de groep ondernemers? Regel je de dienstverlening zelf of koop je de expertise in? Gemeenten Tilburg, Zwolle en de Drechtsteden-gemeenten laten zien hoe zij dit hebben aangepakt, welke afwegingen en keuzes ze hebben gemaakt. Ze delen hun ervaringen en geven handvatten mee.

Je kunt je aanmelden voor alle sessies of alleen voor de sessie(s) van je voorkeur. Deelname is kosteloos. Aanmeldne kan hier: Online sessies over het inrichten van de dienstverlening aan ondernemers met schulden | Schouders Eronder

Lid wordenContact