Nieuwsbericht

Jongerenwerker Boubaker voert gesprekken 'in de waggie'

8 januari 2021 | 1 minuut lezen

Guess who's back, back again? In de waggie spreekt Boubaker af met gasten uit het hele land. Een hele originele en vernieuwende vorm van #sterkjongerenwerk. Deze week is hij op stap met de getalenteerde Hosai, die miljoenen views binnenhaalt met haar muziekvideo's met F1rstman, Defano Holwijn en DJ DYLVN. 

Opgegroeid in Arnhem, nu wonend en werkend in Nijmegen: Hosai dus.
Jongerenwerker Boubaker praat 'in de waggie' met mensen uit de wijk, over haar leven toen en nu. Superboeiend gesprek met rolmodel, zzp-er en zangeres Hosai. Ze werkt ook als meidenwerker in de buurt en geeft dans-, vlog-, en muzikale lessen. Rolmodel, collectief aanbod, voorbeeld en inspiratie in de buurt voor meiden. Met veel verhalen en overpeinzingen en het gesprek over de wijk; hoe ben je ondanks die wijk gekomen tot waar je nu bent? 

Deze gesprekken zijn echt de moeite waard! Een een tip voor meer jongerenwerkers. Rolmodellen? Elke wijk heeft ze! 
Je vindt de video hier. 

Check meer van Hosai hier.
Volg Hosai op Instagram: @hosaised Volg Boubaker op Instagram: @boubaker_bindkracht10 Productie en montage @mike_bindkracht10 Deze video is onderdeel van het online jongerenwerk van #sociaalwerkorganisatie Bindkracht10 uit Nijmegen. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen? Abonneer!

https://www.youtube.com/watch?v=tcNWEBnWYkM

Lid worden