Nieuwsbericht

Maatschappelijke Diensttijd MDT zoekt 20.000 jongeren voor 50 nieuwe projecten

10 december 2020 | 1 minuut lezen

Op 10 december is om 6.00 uur een recordpoging 'Ontdekken wat je leuk vindt' gestart. De MDT roept jongeren tussen de 14 en 27 jaar op om ook de test ‘Ontdekken wat je leuk vindt’ te doen op www.doemeemetmdt.nl. Ambassadeur Thomas Brok trapte op zijn Insta de recordpoging af door als eerste de test te doen. 

MDT is op zoek naar 20.000 jongeren!
Begin volgend jaar (2021) starten er 50 nieuwe MDT's, met plek voor meer dan 20.000 jongeren! Verschillende projecten breiden uit of gaan van start op nieuwe locaties. Daarnaast zijn er verschillende gloednieuwe initiatieven. Een mooi moment dus om jongeren op te roepen en kennis te laten maken met MDT. Met de test ‘Ontdekken wat je leuk vindt’ weten jongeren in twee minuten welke MDT bij hen past. Willen ze actief aan de slag met een sportproject, ligt hun hart bij zorg & welzijn of is duurzaamheid hen op het lijf geschreven?

MDT Live: kijk binnen bij ruim 15 MDT’s
Maandag 14 december gaat MDT live: ze zenden uit van 12.00 tot 17.00 uur met video’s, live-interviews, vlogs, updates en er is muziek door DJ Billy the Kit. En ze maken samen met SG Erik Gerritsen en ambassadeurs Jiami Jongejan en Thomas Brok om 16.30 uur de eindstand van de recordpoging bekend. Ruim 15 MDT-projecten zetten op deze dag hun deuren open en laten zien waar zij mee bezig zijn en beantwoorden ook vragen van kijkers. De chat staat de hele dag open zodat iedereen vragen kan stellen en met elkaar in gesprek kan gaan.

Deze online open dag: van 12.00 tot 17.00 via www.mdtlive.nl! Je hoeft je niet aan te melden, alleen een e-mailadres in te vullen.
MDT Live op 14 december kan een moment zijn om kennis te maken met MDT of anderen te vertellen over deze gelegenheid.

Lid wordenContact