Nieuwsbericht

Géén algehele sluiting meer van buurthuizen

Op 20 november 2020 geplaatst door

In de bijlage staat de meest recente aanwijzing over de tijdelijk afgekondigde covid-19 maatregelen van 4 en 6 november. Deze maatregelen zijn sinds 19 november vervallen. De maatregelen en de aanwijzing van 14 oktober blijven van kracht.
  
Deze aanwijzing wordt door de veiligheidsregio’s vertaald in een nieuwe noodverordening voor elke veiligheidsregio. Er wordt gewerkt met een model-noodverordening voor alle veiligheidsregio’s, waardoor er geen verschillen kunnen zijn in de regio’s. Wel kunnen er interpretatieverschillen ontstaan.

Uitgangssituatie is dus nu weer de situatie per 14 oktober jongstleden met de aanvullingen uit deze nieuwe aanwijzing. Dit betekent het volgende:

  • Dat er géén algehele sluiting meer is van publieke ruimtes, zoals buurthuizen en andere locaties (zoals bibliotheken) waar dagbesteding kan plaatsvinden.
  • Dat eet en drinkgelegenheden gesloten zijn, met uitzondering van eet- en drinkgelegenheden binnen een locatie waar besloten en georganiseerde dagbesteding plaatsvindt voor kwetsbare individuen/groepen.
  • Dat er een uitzondering geldt voor het in achtnemen van de veilige afstand van 1,5 meter voor zorgvrijwilligers, zorgbegeleiders, vaste mantelzorgers en de personen die zij begeleiden en de personen onderling.
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten