Nieuwsbericht

Inschrijving open: Online sessie reorganiseren 26 & 27 oktober

21 september 2020 | 1 minuut lezen

De inschrijving is gestart voor de online kennissessie Reorganiseren gestart. Deze zijn op maandag 26 en dinsdag 27 oktober en starttijd 13:00 uur.

Reorganiseren. Veel bedrijven zullen ermee te maken krijgen door de huidige corona crisis. Hoewel de NOW steunregelingen en andere compensatieregelingen van de overheid de eerste klappen hebben opgevangen, voor sommige ondernemingen is het moment toch daar om het personeelsbestand te korten. Er komt -kortom- weer het nodige op ons af.

Waar moet je als werkgever allemaal rekening mee houden? Wanneer ga je tot een reorganisatie over en hoe lang duurt het proces? Hoe kom je tot een juiste selectie van de werknemers die je voordraagt voor ontslag? Hoe ver reikt de herplaatsingsverplichting? En wat is de rol van de Ondernemingsraad en de Vakbond in een reorganisatieproces? Moet je een sociaal plan opstellen?

De Koning Vergouwen Advocaten praat je bij. In een korte tijd worden alle ins & outs die relevant zijn voor de dagelijkse HR-praktijk verteld. De spreker is mr. Charlotte Koopman. Samen met Sociaal Werk Nederland verzorgt zij al geruime tijd informatieve sessies met uiteraard alle ruimte voor het stellen van vragen. Schroom dus niet om concrete praktijksituaties en vragen in te sturen.

Ditmaal wordt de kennissessie online gegeven.

Vanaf 12.45 uur mogelijkheid om in te loggen, start programma 13.00 uur, einde programma 15:15 uur. Om 14:00 uur een pauze.

Inschrijven kan hier:

Maandag: klik hier.

Dinsdag: klik hier.

Lid wordenContact