Nieuwsbericht

Subsidieoproep MDT: opengesteld en groeit naar een landelijk netwerk

20 april 2020 | 1 minuut lezen

Subsidieronde 4b van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd is vandaag opengesteld. Met deze subsidieronde wordt bijgedragen aan verdere uitbreiding van het MDT-netwerk met aanvullende partnerschappen. Hiermee kunnen op steeds meer plekken in het land MDT’s worden aangeboden aan jongeren bij een verscheidenheid aan maatschappelijke organisaties.

MDT schaalt op door te versterken wat werkt. ZonMw nodigt met deze subsidieoproep uit tot het uitbreiden van het MDT-netwerk met:

  • proeftuinen die door willen gaan met MDT en kunnen opschalen;
  • partnerschappen uit subsidieronde 4a die in één of meer nieuwe regio’s een MDT-aanbod willen opzetten met lokale partners en daar aanvullend zijn op het bestaande MDT-aanbod;
  • nieuwe organisaties met een bestaand netwerk gericht op jongeren, die voldoen aan de randvoorwaarden en richtlijnen voor de inrichting van MDT-programma’s, die een MDT-partnerschap kunnen vormen of die alle MDT-rollen zelf kunnen vervullen, en goede redenen hebben om zelfstandig te opereren en aanvullend zijn op het bestaande MDT-aanbod.

Vooraanmelden aanvraag verplicht
Indien u een subsidieaanvraag wilt indienen voor subsidieronde 4b, dient u deze eerst aan te melden via dit formulier. De deadline voor deze vooraanmelding is woensdag 20 mei 2020, 12.00 uur. Aanvragen die niet zijn aangemeld, worden niet in behandeling genomen. De deadline voor het indienen van de subsidieaanvraag is maandag 15 juni 2020, 12.00 uur.

Ga voor de eenmeldprocedures en voorwaarden naar de pagina van ZonMW.