Nieuwsbericht

Terugkoppeling aanvraagloket e-health

14 april 2020 | 1 minuut lezen

In de nieuwsbrief van dinsdag 7 april hebben we u gewezen op de financiële mogelijkheid om versneld een aanvraag te doen voor digitale middelen. Ook hebben we gevraagd om ons te melden of dit is gelukt of niet.

21 leden hebben ons laten weten dat ze een aanvraag hebben ingediend. Bij 12 organisaties is dat gelukt maar negen organisaties visten achter het net.
Vervelend is dat de call meermaals is gesloten. Er waren veel aanvragen. Daardoor zijn organisaties, ondanks dat ze de website dagelijks in de gaten hebben gehouden, tóch de aanvraag misgelopen.

Let op: ook organisaties die wél een aanvraag hebben gedaan hebben nog niet de zekerheid dat zij ook daadwerkelijk een bijdrage ontvangen.
Sommige aanvragen zijn toegekend met een bedrag. Er zijn ook aanvragen die wel binnen zijn gekomen, maar alsnog geen toekenning krijgen.
Omdat er meer aanvragen zijn dan het plafond toelaat wordt er geselecteerd!

Voor alle aanvragen die niet toegewezen worden of ‘te laat’ waren, bestaat er nog wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de bestaande regeling eHealth. Die is o.a. te vinden via deze pagina. 
Graag blijven we er bij betrokken en horen we graag wat en hoe u deze middelen hebt ingezet. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe werkvormen. Mails zijn welkom bij Johan Huttinga, adviseur Sociaal Werk Nederland-  huttinga@sociaalwerk.nl