Nieuwsbericht

Topsprekers en de trends maatschappelijke vraagstukken op 3 maart in Haarlemmermeer

24 februari 2020 | 1 minuut lezen

MeerWaarde organiseert een inspirerende conferentie over maatschappelijke vraagstukken. Je wordt meegenomen in de trends, onderzoeken en ontwikkelingen.

Wouter Hart, schrijver en spreker over 'werken vanuit de bedoeling' is de key-note spreker. Hij neemt je op inspirerende wijze mee om anders te denken en vertelt over 'werken vanuit de bedoeling'. Een van de andere gastsprekers is Jacqueline Beekman, bestuurder van Moedige Dialoog; zij gaat in op Armoedestress, Brein en Gedrag. Rene Peters van Andere Ogen vertelt over het versnellen van de samenwerking tussen zorg, onderwijs en jeugd.
En er zijn experts en inwoners die ingaan op vraagstukken als “Hoe zorgen we met ondersteuning dat ouderen op een goede manier zelfstandig langer thuis kunnen wonen?” en “Hoe zorgen we ervoor dat er aandacht is voor het sociaal domein bij de nieuwbouwplannen in Haarlemmermeer als ze nog op de tekentafel liggen?”. Ook de overprikkeling bij kinderen en jongeren en de 21ste eeuwse vaardigheden is een thema van een van de Breakout-sessies. Hier vind je het gehele programma.

Accreditatie
Sta je als sociaal professional geregistreerd op Registerplein? Deelname aan dit LAB levert je 2,5 PE-punten op!

Aanmelden kan hier
Dit symposium is toegankelijk voor belangstellende professionals sociaal werk. 

Lid wordenContact