Nieuwsbericht

Verkiezing Sociaal Werker 2020: kandidaten voordragen kan t/m 14 februari

21 januari 2020 | 1 minuut lezen

De aanmeldperiode voor de opvolger van Norbert Wijnhofen loopt ten einde. Kandidaten voordragen kan nog tot en met 14 februari; in maart worden de genomineerden bekendgemaakt. Nog geen kandidaat ingediend? Doe dat hier.

Met de verkiezing van de Sociaal Werker van het Jaar onderstrepen we het belang van sociaal werk voor de samenleving. Maar ook de waarde van goed toegeruste professionals: sociaal werk is een vak. Niet alleen de winnaar, maar ook de genomineerden voor de titel Sociaal Werker 2020 zijn een jaar lang ambassadeur voor het sociaal werk.

In de jury zitten onder anderen de Sociaal Werker van het Jaar 2019 Norbert Wijnhofen, Jan Willem Bruins (BPSW), Peter de Visser (Incluzio en Zorgmanager 2019). Lex Staal (directeur Sociaal Werk Nederland) is de  juryvoorzitter.

Tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk: Tijd voor de Toekomst is de eindronde en wordt de winnaar gekozen, mede door de congresgangers. De aanmelding voor het congres is geopend en aanmelden met vroegboekkorting kan t/m 31 maart.