Nieuwsbericht

Gezocht: nieuwe verhalen uit JOUW praktijk van Sociaal werk en Langer Thuis

14 november 2019 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk Nederland werkt samen met andere organisaties, leden en het ministerie van VWS aan allerlei projecten rond Langer Thuis.

Op de vernieuwde website van het programma Langer Thuis komen wekelijks nieuwe Goed Voorbeelden te staan vanuit het hele land. Voorbeelden rond zorg, maar ook vanuit het sociaal werk, ouderenwerk, mantelzorg en respijtzorg.

Heb jij een aanpak waardoor ouderen en/of mantelzorgers meer welzijn ervaren en inderdaad 'langer thuis' kunnen wonen, én vind je dat die aanpak elders in het land navolging verdient? Stuur je verhaal dan naar Sociaal Werk Nederland, ter attentie van Johan Huttinga, huttinga@sociaalwerk.nl

Wij geven het dan door aan VWS die het een plek geven op de vernieuwde website van Langer Thuis. Het kan ook zijn dat VWS dan een redacteur een interview laat doen. Zo wordt het goede werk van Sociaal Werk zichtbaar... en krijgt jouw aanpak credits en een landelijk podium!

Op de site is alle informatie over het programma te vinden, inclusief relevante documenten, alle acties, nieuws, het ondersteuningsaanbod en links naar de websites van de partners, deelprogramma’s en projecten. De praktijkvoorbeelden vormen het hart van de site. Hierin vertellen we verhalen uit de praktijk van Langer Thuis. Iedere week een nieuw verhaal!

Nieuwsbrief
Eind november verstuurt VWS weer een nieuwe nieuwsbrief Langer Thuis

Lid wordenContact