Nieuwsbericht

Congres Voorbij de verwarring 9 december 2020

Op 12 november 2019 geplaatst door

Wat werkt nou echt bij mensen die kwetsbaar zijn en zich soms verward gedragen? Houd die vraag jou dagelijks bezig? Kom dan op 9 december naar Voorbij de verwarring, dé dag voor iedereen die samenwerkt rond kwetsbare mensen.

Met corporate antropoloog Danielle Braun, psychiater en schrijver Bram Bakker, tv-presentator Ajouad El Miloudi en tientallen andere gezaghebbende en spraakmakende specialisten, bestuurders, hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Zij buigen zich over actuele inhoud in verrassende presentaties en debatten. We horen indrukwekkende verhalen en leren van prikkelende trainingen en workshops. Bij het haardvuur, tijdens de excursies en op het bruisende ontmoetingsplein. Voor iedereen is er wat te horen, te zien en te doen tijdens de ruim 50 sessies en activiteiten in de voormalige veemarkthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De afgelopen jaren zijn talloze initiatieven tot stand gekomen, velen voortgekomen uit het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met verward gedrag van ZonMw. Tijdens Voorbij de Verwarring delen we de lessen en ervaren we hoe samenwerking nog meer oplevert. De dag is een initiatief van ZonMw en het Verbindend Landelijk OndersteuningsTeam (VLOT).

Datum: 9 december 2020 10.00-16.00 uur
Locatie: 1931 Congrescetrum 's Hertogenbosch
Deelname is gratis. Schrijf je in via www.voorbijdeverwarring.nl

Bron: VLOT
Trefwoorden: congres, ggz, verwarde, verwarring
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten