Nieuwsbericht

Een zorgverzekering via Sociaal Werk Nederland

12 november 2019 | 1 minuut lezen

Het is weer zo ver: de jaarlijkse campagne­tijd voor zorg­verzekeringen. Tijd om opnieuw te kiezen: blijven zitten, of toch overstappen? Voor medewerkers en vrijwilligers van sociaal werk organisaties die lid zijn van Sociaal Werk Nederland is die keuze simpel: zij zijn zeer goed af met de zorgverzekering die verzekeringspartner AON voor leden van Sociaal Werk Nederland heeft afgesloten.

De zorgverzekering is ondergebracht bij VGZ en is een collectieve verzekering, exclusief voor organisaties aangesloten bij Sociaal Werk Nederland. Met uitstekende dekkingen en aantrekkelijke extra’s, speciaal voor mensen die werken in de branche. Kwaliteit én een scherpe prijs zijn gegarandeerd. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over de zorgverzekering of bekijk de bijgevoegde flyer.

Een sterk collectief,dát biedt veel voordelen
Alle medewerkers van de leden (werkgevers) van Sociaal Werk Nederlandkunnen profiteren van allerlei voordelen. Eén daarvan is een extra scherpgeprijsde zorgverzekering met aantrekkelijke collectieve voordelen.Wilt u ook mee profiteren? Graag zelfs! Hoe meer mensen er meedoen,hoe sterker we staan.

Overstappen? Doe het tijdig!
Wilt u overstappen? Dan moet u uiterlijk op 31 december 2019 uw bestaande verzekering opzeggen en voor 1 februari 2020 een nieuwe afsluiten.

Lid wordenContact