Nieuwsbericht

Voorbij de verwarring: save the date 9 december 2019

Op 14 oktober 2019 geplaatst door

Een dag vol verhalen, oplossingen en ideeën voor de samenwerking rond kwetsbare personen, onder wie personen met verward gedrag.

Zet alvast in de agenda: 9 december, dé dag voor iedereen die samenwerkt rond kwetsbare mensen, onder wie personen met verward gedrag. De afgelopen jaren zijn talloze initiatieven tot stand gekomen, velen voortgekomen uit het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met Verward Gedrag van ZonMw. Tijdens Voorbij de Verwarring in Den Bosch delen we de lessen hieruit en ervaren we wat echt werkt en hoe samenwerking nog meer oplevert.

Voor iedereen is er wat te horen, te zien en te doen. Met actuele inhoud, verrassende workshops, presentaties en debatten. We luisteren naar gezaghebbende en spraakmakende specialisten, bestuurders, hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Deelnemers horen indrukwekkende verhalen en leren van voorbeelden, prikkelende trainingen en workshops. Bij het haardvuur, tijdens de excursies en op het bruisende ontmoetingsplein.

Van beleidsmaker tot bestuurder, van hulpverlener tot ervaringsdeskundige en naaste. Voorbij de Verwarring is bedoeld voor iedereen die samenwerkt rond kwetsbare personen. 

De dag is een initiatief van het Verbindend Landelijk OndersteuningsTeam (VLOT) en ZonMw.

Informatie
Wanneer: maandag 9 december 2019
Waar: 1931 Congrescentrum, ‘s-Hertogenbosch, 10.00-16.00 uur
Voor wie: iedereen die samenwerkt rond kwetsbare personen.

Binnenkort volgt nadere informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.

 

Trefwoorden: ggz, verward, verwarde personen
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten