Nieuwsbericht

26 september: Congres het geheim van Sociaal Werk

21 augustus 2019 | 1 minuut lezen

Op donderdag 26 september 2019 organiseert de Tintengroep het congres ‘Het geheim van Sociaal Werk’.

De Tintengroep heeft als organisatie werkzaam in het sociaal domein veel kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast hebben we een duidelijke visie over de toekomst van sociaal werk en hoe we daar mee om willen gaan. Dit houden we niet voor onszelf maar delen we graag met mensen en organisaties die hier hun voordeel mee kunnen doen!

Congres ‘Het geheim van Sociaal Werk’
Datum: donderdag 26 september 2019
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Assen

Eric van der Burg (voorzitter van Sociaal Werk Nederland) verzorgt de opening waarna tal van interessante onderwerpen de revue gaan passeren zoals bijvoorbeeld ‘Wat is de impact van sociaal werk op de positieve gezondheid van de mens?’. Sprekers prof. dr. Hans van Ewijk en prof. dr. John Goedee nemen u mee in hun ervaringen. Tijdens diverse workshops ontrafelen we de geheimen van sociaal werk en laten we u zien hoe deze geheimen leiden tot een betere dienstverlening. Hier bent u toch ook bij? U kunt zich nu aanmelden. Tot de 26e september!

Schrijf u in voor het congres via het aanmeldformulier hier.

NB. De inschrijving vindt plaats op basis van binnenkomst. Bij overschrijding van het maximaal aantal deelnemers gaan externe aanmeldingen voor op interne aanmeldingen.
Meer Hans van Ewijk, keynotespeech, hier.

Lid wordenContact