Nieuwsbericht

CCV-Meet&Greet Veiligheid en Zorg

12 juli 2019 | 1 minuut lezen

Op 19 september 2019 vindt de eerste CCV-Meet & Greet Veiligheid en Zorg plaats in het centrum van Utrecht.

Werk je in het sociaal domein, bijvoorbeeld bij een dienst maatschappelijk ontwikkeling in een gemeente, als welzijnswerker, jeugdhulpverlener, jongerenwerker, maatschappelijk werker, woonconsulent?

Dan is deze bijeenkomst bij uitstek voor jou bedoeld. De bijeenkomst is ook voor jou bedoeld als je bijvoorbeeld werkt als ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid, jeugdregisseur, wijkagent of reclasseringsambtenaar.

Hoe zorg je voor de kwetsbare mensen in je gemeente, en tegelijk ook voor veilige wijken? Samenwerking tussen veiligheid en zorg is het nieuwe credo. Maar hoe? Of misschien beter: hoe anders? Dat hoor je op de

Tijdens deze Meet & Greet op 19 september geven drie prominenten met inspirerende korte CCV-Talks op het snijvlak van Veiligheid en Zorg een inkijkje in hun succesformule of laatste inzichten.

Luister en ga in gesprek met onder andere Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan de Rijn en landelijk ambassadeur Veiligheid en Zorg, Gerrit van Roekel over het pluralistisch denkkader en managers van Zorg- en Veiligheidshuizen.

In een carrousel ga je bovendien concreet aan de slag om een casus uit te werken waar zich uiteenlopende problemen in voordoen. Het CCV biedt je handvatten om te komen tot een concreet handelingsperspectief. Geef jouw beste oplossing voor de complexe problemen uit de casus, en maak kans op een samenwerkingsbokaal.

Meer informatie en aanmelden vind je op de website van het CCV  hier. 
Neem meteen ook even een kijkje in het vernieuwde dossier Veiligheid en Zorg van het CCV.

Het CCV  werkt actief op het snijvlak van zorg en veiligheid. 

Lid wordenContact