Nieuwsbericht

Creatieve sessie voor kleine werkgevers over pensioen

Op 18 juni 2019 geplaatst door

Uw werknemers werken ongeveer één dag in de week voor hun pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Dat betekent dat een groot gedeelte van de ruimte voor arbeidsvoorwaarden naar pensioen gaat. Pensioen is daarmee een belangrijke arbeidsvoorwaarde.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de sociale partners en de overheid op 5 juni jl. na lang onderhandelen een principe-akkoord hebben bereikt over de hervorming van ons pensioenstelsel. Dat is goed nieuws. Toch is nog lang niet alles duidelijk. Het roept bij u en uw werknemers wellicht vragen op, zoals: “Is er straks nog wel een pensioen voor mij?”.

Werkgevers met 100 of meer werknemers worden door PFZW bezocht en persoonlijk bijgepraat over de pensioenontwikkelingen. De overige werkgevers houdt PFZW op de hoogte via de e-nieuwsbrief voor werkgevers. Als Sociaal Werk Nederland hebben wij bij PFZW aangegeven dat wij het vermoeden hebben dat met name onze kleinere leden weinig verbinding hebben met hun pensioenfonds. Daar maken wij ons zorgen over en dat willen wij verbeteren. Daarbij hebben wij wel uw hulp nodig.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor een sessie waarbij wij samen met PFZW op een creatieve manier aan de slag gaan, om uw behoeften in kaart te brengen (breder dan alleen pensioen) en daar ook meteen ideeën voor mogelijk nieuwe dienstverlening vanuit PFZW voor te bedenken.

Wanneer?
Dinsdag 2 of 9 juli a.s. van 9:30 tot 13:00 uur, inclusief lunch.

Waar?
Strategiefabriek Utrecht (Europalaan 100, Utrecht).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar relatiemanagementsocialepartners@pfzw.nl onder vermelding van:

  • “Creatieve sessie pensioen”.
  • Uw voor- en achternaam, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer.
  • De datum waarop u kan: 2 juli, 9 juli of beide data.
Trefwoorden: pensioenfonds pfzw
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten